Over ons

BK Opleidingen & Trainingen is onderdeel van de Care for Food Group en werkt samen met Bureau voor Kwaliteitszorg, MicroCare Laboratorium, CareNet Online QA Software en Professionals in Food.

Onze trainers zijn allemaal werkzaam bij Bureau voor Kwaliteitszorg, een vooraanstaande en landelijk georiënteerde dienstverlener in kwaliteit en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. Wij hebben hierdoor dagelijks te maken met vraagstukken over HACCP, BRC, FSCC 22000 of IFS. Door de praktijkgerichte aanpak weten wij als geen ander wat de belangrijke onderwerpen zijn op de werkvloer en aan welke klanteisen een bedrijf moet voldoen volgens de gangbare kwaliteitsnormen en actuele wetgeving.

Cedeo-erkenning

Bureau voor Kwaliteitszorg is Cedeo erkend. Dit houdt in dat meer dan 98,6% van de opdrachtgevers ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de geleverde dienstverlening, de samenwerking met onze organisatie en de behaalde resultaten. Deze score is opgebouwd uit meerdere interviews met klanten van de incompany trainingen over de tevredenheid van het totale trainingstraject.

BedrijfsMaatwerk_FC

Samenwerking met SVO

Bureau voor Kwaliteitszorg (BK) en SVO vakopleiding food bundelen hun krachten en werken samen op het gebied van trainingen voedselveiligheid en kwaliteitzorg in de voedingsindustrie. Uitgangspunt van de samenwerking is dat beide organisaties werken vanuit hun eigen specialisme en dat ze gezamenlijk een compleet assortiment van trainingen aanbieden voor bedrijven in de voedingsindustrie. Lees het complete interview over de samenwerking tussen BK en SVO met Michel Brinkhorst (directeur BK) en Astrid de Rozario (unitmanager voedingsindustrie SVO vakopleiding food).

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst tussen SVO en Bureau voor Kwaliteitszorg         logo svo