Trainingsagenda

De geplande open inschrijving trainingen vinden plaats in het midden van het land (Doorn of Houten). De ochtendtraining duurt van 9.00 tot 12.15 uur en de middagtraining van 13.00 tot 16.30 uur. Definitieve tijden krijgt u door bij bevestiging van de training. Bekijk de trainingsbrochure of klik op de training voor meer informatie.

Weet u niet zeker of u verplicht een training dient te volgen om te voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen of bent u zoekende naar de juiste invulling van een training, dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u liever een incompanytraining op maat? Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met 073 553 06 75 of vul het contactformulier in.

Benieuwd naar de trainingen voor 2018? De trainingsagenda voor 2018 vindt u onder de trainingsagenda voor 2017.

.

Trainingsagenda 2017

.

Oktober November December
5 Etikettering hele dag 3 Introductie voedselveiligheid hele dag 7 Coördinator voedselveiligheid 2 dagen
10 Basis Crisismanagement in Food hele dag 9 Bedrijfscontinuïteits management hele dag 11 Basis Crisiscommunicatie & social media hele dag
10 Gevarenbeheersing Listeria halve dag 10 Werken met CareNet Online QA Software hele dag 12 Microbiologie gevorderd halve dag
10 Microbiologie halve dag 17 Interne auditvaardigheden hele dag  –
24 BRC in de praktijk halve dag 21 Additievenwetgeving hele dag  –
24 IFS in de praktijk halve dag  –  –  
27 Food defense halve dag  –  –  
27 Voedselfraude en productintegriteit halve dag  –  –  

.

Trainingsagenda 2018

.

Januari Februari Maart
11 Introductie kwaliteitsmedewerker hele dag 9 Food defense halve dag 7 Etikettering hele dag
16 Communicatie hele dag 9 Voedselfraude en productintegriteit halve dag 15 Coördinator voedselveiligheid 2 dagen
26 HACCP voor HACCP- teamleden hele dag 20 Winter course 3 dagen 15 Werken met CareNet Online QA Software halve dag
 – 27 Leveranciersaudits hele dag 22 Gevarenbeheersing STEC halve dag
 –  – 23 IFS Food halve dag
 .
April   Mei   Juni
6 Interne auditvaardigheden hele dag 8 Introductie voedselveiligheid hele dag 12 BRC in de praktijk halve dag
10 Microbiologie halve dag 15 IFS Food halve dag 22 HACCP voor HACCP-teamleden hele dag
17 Listeriastudie NVWA halve dag 29 Basis Crisismanagement in Food hele dag 26 Microbiologie gevorderd halve dag
25 Additievenwetgeving hele dag  –  –
.
Juli   Augustus   September
10 Summer course 3 dagen 7 Introductie kwaliteitsmedewerker hele dag
 –  – 11 Communicatie hele dag
 –  – 21 IFS food halve dag
.
Oktober November   December
4 Etikettering hele dag 2 Introductie voedselveiligheid hele dag 6 Coördinator voedselveiligheid 2 dagen
9 Microbiologie halve dag 8 Werken met CareNet Online QA Software halve dag 10 Microbiologie gevorderd halve dag
12 Food defense halve dag 16 Interne auditvaardigheden hele dag 11 IFS Food halve dag
19 Listeriastudie NVWA halve dag 21 Claimsverordening hele dag 14 Basis Crisismanagement in Food hele dag
19 Voedselfraude en productintegriteit halve dag 27 Leveranciersaudits hele dag  –
19 Voedselfraude en productintegriteit halve dag 27 Leveranciersaudits hele dag  –

.

 

 

li-icoon Blijf op de hoogte en volg ons op LinkedIn!.