Bedrijfsopleidingsplan

Van het opleiden van nieuwe medewerkers tot het opfrissen en onderhouden van kennis bij vaste medewerkers. U heeft overzicht in wat iedere medewerker op welk moment nodig heeft aan training.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BK Opleidingen & Trainingen door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073 553 06 75.

Compleet plan
Met onze kennis en ervaring kunnen wij samen met u een gericht en compleet opleidingsplan voor de gehele organisatie vormen. Dat scheelt tijd, geld en energie. U houdt het overzicht en voldoet hiermee aan de normelementen van de BRC en IFS.

Digitaal realtime inzicht
Via een beveiligde digitale omgeving kunt u het gehele opleidingsplan van uw organisatie beheren. Indien gewenst nemen wij alle registraties van u over. In het overzicht van uw medewerkers wordt slim aangegeven wie welke training(en) heeft afgerond, wanneer en met welk resultaat. Tevens heeft u beschikking over een competentiematrix en visuele planning. U heeft dus direct inzicht in de competenties, afgeronde en de nog te volgen trainingen van elke medewerker. Op deze wijze kunnen medewerkers op basis van competenties op functies ingedeeld worden. Bovendien kunt u deze matrix per individuele medewerker aanvullen met trainingen en cursussen zodat er een meerjarenplan ontstaat.

Tevens kan input vanuit bijvoorbeeld persoonlijke ambities of functioneringsgesprekken in het continu opleidingsplan worden vastgelegd.

Meer informatie over een bedrijfsopleidingsplan?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.