Contact

BK Opleidingen & Trainingen is landelijk gevestigd met locaties in Bodegraven, Den Bosch en Zwolle.

BK Opleidingen & Trainingen
Balkweg 3
5232 BT Den Bosch

E: info@bk-opleidingenentrainingen.nl
T: 073 553 06 75
KvK: 171.361.46

Trainingslocatie
Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Trainingslocatie
SVO Houten

Sleepboot 2
3991 Houten

Op al onze transacties en aanbiedingen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Onze voorwaarden zijn gedeponeerd en op te vragen bij de KvK onder nummer 27153751 of bij het secretariaat.

FAQ

In de trainingsagenda kunt u vinden of de training die u wilt volgen een hele dag of een halve dag duurt. Een training van een hele dag start om 09.00 en duurt tot 16.30. Wanneer de training een halve dag betreft, kan dit een ochtend- of middagtraining zijn. De ochtendtraining duurt van 9.00 tot 12.15 uur en de middagtraining van 13.00 tot 16.30 uur. Definitieve tijden krijgt u één week voor aanvang van de training.

De trainingen vinden plaats op een centrale locatie in het land. Trainingen van een dag vinden plaats bij Conferentiecentrum Zonheuvel te Doorn. Trainingen van een halve dag worden verzorgd op onze trainingslocatie in Houten.

Nee, u ontvangt na het volgen van de training de factuur per e-mail.

Nadat u zich heeft ingeschreven via de website, ontvangt u per mail een automatische bevestiging. Heeft u deze niet ontvangen? Het komt voor dat deze bevestiging in de SPAM-box terecht komt. Een week voordat de training plaats vindt, ontvangt u via de mail informatie over de training, locatie, trainer, tijden en eventuele benodigdheden. Geen bericht ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 553 06 75.

We streven er naar om de training altijd door te laten gaan. Het kan voorkomen dat een training niet door gaat wanneer er weinig inschrijvingen zijn ontvangen. Hier wordt u dan twee weken voor aanvang van de training over geïnformeerd.

Wij adviseren u graag persoonlijk om uw leervraag in te vullen met de juiste trainingen. Vaak maken we een persoonlijk leerplan waarin we E-learning, face-to-face training en begeleiding op de werkplek kunnen combineren. Neem voor meer informatie contact op met één van onze trainers door te bellen naar 073 553 06 75.

Vanuit uw organisatie kunnen meerdere personen deelnemen aan een open inschrijving training. Vanaf enkele personen kan het echter al voordelig zijn om een incompany training te laten verzorgen. Tijdens een intake op uw locatie bepaalt u dan samen met één van onze trainers de inhoud, het doel en eventuele specifieke werkvormen van de training, zodat we een maatwerk training kunnen maken. De training vindt vervolgens op een door u gekozen locatie, tijd en datum plaats.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.