E-Learning

Met de applicatie van CareNet bieden wij een online E-learning platform aan. Geheel flexibel en door u zelf in te richten. Hierin kunnen uw medewerkers op een door u te kiezen tijd en op elke gewenste locatie cursussen volgen in hun eigen tempo. Middels E-learning kan dat zonder de voor u zo belangrijke processen te onderbreken, en tegelijkertijd voldoet u aan de gestelde wettelijke en interne eisen.

Individuele trainingen

Naast incompany en open inschrijving trainingen bieden wij nu ook e-learning trainingen aan. Deze trainingen kunnen per stuk afgenomen worden. Zo kunnen werknemers individueel getraind worden, op een door u gewenste datum en locatie. De e-learning trainingen worden afgesloten met een toets. Na positief afronden van de training kan als bewijs van deelname een certificaat worden gedownload.

Als u zich inschrijft voor een e-learning ontvangt u binnen enkele dagen een code waarmee de training op elk gewenst moment gevolgd kan worden. De factuur ontvangt u per e-mail. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Bekijk ons aanbod van e-learning trainingen

Cursussen ontwerpen

Uniek met dit systeem is dat u er voor kunt kiezen om zelf trainingen te ontwikkelen voor uw organisatie. U ontwerpt dan online uw eigen trainingen en vragen in de door u gekozen (huis)stijl. Ongeacht welke keuze u maakt, u kunt altijd zelf alle cursisten beheren, uitnodigen en monitoren met één druk op de knop.

Liever een training laten ontwikkelen? BK Opleidingen & Trainingen ontwerpt voor u op maat gemaakte cursussen. Trainingen worden op deze manier toegespitst op bedrijfsspecifieke situaties.Uiteraard worden de trainingen ontworpen in uw eigen huisstijl.

Neem voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie contact op met 073 553 06 75  of vul het contactformulier in. We hebben de voordelen van trainen middels e-learning ook op een rijtje gezet, bekijk het overzicht hier.

Demo aanvragen

Vul het onderstaande inschrijfformulier in. Na ontvangst zal de demo naar u toegestuurd worden.