Allergenen in de horeca

Leer veilig omgaan met (mogelijke) allergenen in uw horecabedrijf

In het kort

Elke gast moet verplicht geïnformeerd kunnen worden over de mogelijke aanwezigheid van allergenen in zijn bestelling. In deze online training leer je veilig omgaan met allergenen in de keuken. Er wordt uitgelegd wat allergenen zijn, aan welke allergenen er aandacht besteed moet worden en hoe er moet worden omgegaan met allergenen. Daarnaast wordt er in deze training aandacht besteed aan de wetgeving en op welke wijze je de gasten informeert over allergenen.

Voor wie is deze e-learning

De e-learning Allergenen in de horeca is opgezet voor alle medewerkers die te maken hebben met het informeren van gasten over allergenen en een ieder die basiskennis over allergenen nodig heeft.

Inhoud e-learning Allergenen in productie

Introductie allergenen • 14 allergenen • Intoleranties • Wetgeving • Omgaan met allergenen (persoonlijke hygiëne, bedrijfsinrichting, kruisbesmetting, receptuurbeheer, verpakking) • Informeren van gasten

Uw medewerker kan de training in zijn eigen tempo volgen, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen zijn werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijfformulier in. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen een code waarmee de training op elk gewenst moment gevolgd kan worden. De factuur ontvangt u per e-mail.