Maatwerk E-learning

Met de applicatie van CareNet bieden wij een online E-learning platform aan. Geheel flexibel en door u zelf in te richten. Hierin kunnen uw medewerkers op een door u te kiezen tijd en op elke gewenste locatie cursussen volgen in hun eigen tempo. Middels E-learning kan dat zonder de voor u zo belangrijke processen te onderbreken, en tegelijkertijd voldoet u aan de gestelde wettelijke en interne eisen.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BK Opleidingen & Trainingen door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073 553 06 75.

Ontwikkeling in eigen beheer

Uniek met het CareNet systeem is dat u er voor kunt kiezen om zelf trainingen te ontwikkelen voor uw organisatie. U ontwerpt dan online uw eigen trainingen en vragen in de door u gekozen (huis)stijl. Ongeacht welke keuze u maakt, u kunt altijd zelf alle cursisten beheren, uitnodigen en monitoren met één druk op de knop.

Op maat gemaakt

Liever een training laten ontwikkelen? BK Opleidingen & Trainingen ontwerpt voor u op maat gemaakte E-learning trainingen. De trainingen worden op deze manier toegespitst op uw bedrijfsspecifieke situaties. Uiteraard worden de trainingen ontworpen in uw eigen huisstijl. We implementeren de op maat gemaakte E-learning binnen één dag bij u op locatie.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.