E-learning

Allergenen in de horeca

max. 60 min

48,- (incl. BTW)

Leer veilig omgaan met (mogelijke) allergenen in uw horecabedrijf

Elke gast moet verplicht geïnformeerd kunnen worden over de mogelijke aanwezigheid van allergenen in zijn bestelling. In deze online training leer je veilig omgaan met allergenen in de keuken. Er wordt uitgelegd wat allergenen zijn, aan welke allergenen er aandacht besteed moet worden en hoe er moet worden omgegaan met allergenen. Daarnaast wordt er in deze training aandacht besteed aan de wetgeving en op welke wijze je de gasten informeert over allergenen.

De training kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen het werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Voor wie?

De E-learning Allergenen in de horeca is opgezet voor alle medewerkers die te maken hebben met het informeren van gasten over allergenen en een ieder die basiskennis over allergenen nodig heeft.

Inhoud

  • Introductie allergenen
  • 14 allergenen
  • Intoleranties
  • Wetgeving
  • Omgaan met allergenen (persoonlijke hygiëne, bedrijfsinrichting, kruisbesmetting, receptuurbeheer, verpakking)
  • Informeren van gasten

Koop deze E-learning