E-learning

CCP Temperatuurbeheersing

max. 60 min

48,- (incl. BTW)

Beheers de veel voorkomende CCP temperatuurbeheersing

Bij veel voedingsmiddelenbedrijven is temperatuurbeheersing erg van belang. De temperatuur bepaalt namelijk of ziekmakende bacteriën worden vertraagd of juist gedood. In veel voedingsmiddelenbedrijven is dit dan ook een Critical Control Point (CCP). Onder andere IFS en BRC stellen de eis dat medewerkers aantoonbaar getraind moeten zijn op de CCP’s. In deze E-learning training wordt uitgelegd hoe temperatuur beheerst kan worden en hoe er gehandeld moet worden bij afwijkingen.

De training kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen uw werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en u ontvangt na afloop een certificaat. Hiermee kunt u aantonen dat u voor deze CCP getraind bent.

Voor wie?

De E-learning CCP temperatuurbeheersing is bedoeld voor medewerkers van voedingsmiddelenbedrijven met producten die tijdens het productieproces te maken hebben met temperatuurbeheersing. De E-learning is daarnaast ook geschikt voor medewerkers verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van een temperatuur controle.

Inhoud

  • Het belang van voedselveiligheid: HACCP
  • Het belang van voedselveiligheid: CCP’s
  • CCP temperatuurbeheersing
  • Corrigerende maatregelen bij afwijkingen

Koop deze E-learning