E-learning

HACCP

max. 60 min

84,- (incl. BTW)

Opstellen en invoeren van een volledig HACCP-plan door HACCP-teamleden

In elk bedrijf dat voedingsmiddelen produceert, bereidt en behandelt moet een HACCP-systeem in werking zijn. In deze E-learning wordt een introductie van dit systeem gegeven en wordt ingegaan op het belang van het gebruik ervan. De HACCP-principes worden toegelicht in 12 stappen, waaronder de gevarenanalyse, risicoanalyse en het definiëren van kritische beheerspunten (CCP’s). Daarnaast wordt er in deze training aandacht besteed aan wetgeving en certificering gerelateerd aan HACCP.

Voordelen van een online training zijn dat uw medewerkers de cursussen in hun eigen tempo kunnen volgen, op elk gewenst moment en op elke gewenste locatie. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Voor wie?

De E-learning HACCP is bedoeld voor medewerkers van de kwaliteitsafdeling en voor productiemedewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP-systeem.

Inhoud

  • Introductie voedselveiligheid
  • Introductie HACCP
  • Basisvoorwaardenprogramma
  • Implementatie HACCP in 12 stappen
  • Wetgeving voedselveiligheid HACCP
  • Controle en certificering

Koop deze E-learning