E-learning

Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij

max. 90 min

48,- (incl. BTW)

Verkoop uw bakkerijproducten volgens de gestelde voedselveiligheidseisen. 

Ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt of verhandeld in Nederland moet zich houden HACCP-regels. Of u nou een bakkerij heeft of uw bakkerijproducten aanbiedt in een marktkraam, u dient zich aan een aantal eisen te houden. Deze eisen zijn voor de brood- en banketbakkerijen omschreven in een hygiënecode. In deze E-learning wordt na een korte introductie de wettelijke eisen met betrekking tot voedselveiligheid uit de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij op praktische wijze uitgelegd.

De E-learning kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen uw werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en u ontvangt na afloop een certificaat.

Voor wie?

De E-learning ‘Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij’ is bedoeld voor alle medewerkers die werkzaam zijn in een bakkersbedrijf en inspecteurs binnen deze branche, die behoefte hebben om basiskennis op te doen over deze hygiënecode.

Inhoud

  • Besmettingsgevaren
  • Bedrijfsinrichting, machines en werkgereedschappen
  • Persoonlijke hygiëne, reiniging en desinfectie
  • Temperatuurbeheersing
  • Bezoekers & huisdieren
  • Afvalverwerking en reststromen & ongediertebestrijding
  • Opleiding en training
  • Controle en registratie
  • Productinformatie en consumentenvoorlichting
  • Voorraadbeheer, inkoop, ontvangst goederen
  • Opslag en bewaren grondstoffen en halffabricaten
  • Bereiden en bewaren gereed product
  • Transport en verkoop

Koop deze E-learning