E-learning

Hygiënecode voor de Horeca

max. 90 min

48,- (incl. BTW)

Om uw gasten te voorzien van voedselveilige producten dient er volgens de gestelde voedselveiligheidseisen gewerkt te worden in uw horecabedrijf.

Ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt of verhandeld in Nederland moet zich houden aan de HACCP-regels. Of u nou een restaurant hebt of uw producten aanbiedt in een foodtruck, u dient zich aan een aantal eisen te houden. Deze eisen zijn voor de horeca omschreven in een hygiënecode. In deze E-learning wordt na een korte introductie de wettelijke eisen met betrekking tot voedselveiligheid uit de Hygiënecode voor de Horeca op praktische wijze aangereikt.

De E-learning kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen uw werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en u ontvangt na afloop een certificaat.

Voor wie?

De E-learning ‘Hygiënecode voor de Horeca’ is bedoeld voor alle medewerkers die werkzaam zijn in een horecabedrijf en inspecteurs van deze branche, die behoefte hebben om de basiskennis op te doen van deze betreffende hygiënecode.

Inhoud

  • Besmettingsgevaren
  • Inrichting van bedrijfsruimten
  • Training en instructie
  • Hygiëne
  • CCP’s
  • Temperatuurbeheersing
  • Schoonmaak
  • Kruisbesmetting
  • Ongediertebestrijding
  • Levensmiddelenafval
  • Inkoop, ontvangst en opslag goederen
  • Bewerking en bereiding producten
  • Presenteren en serveren
  • Microbiologische richtwaarden

Koop deze E-learning