E-learning

Hygiënecode voor de Visdetailhandel

max. 90 min

48,- (incl. BTW)

Verkoop uw visproducten volgens de gestelde voedselveiligheidseisen.

Ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt of verhandeld in Nederland dient zich te houden aan de HACCP-regels. Of u een viswinkel heeft of uw vis aanbiedt in een marktkraam, u dient zich aan een aantal eisen te houden. Deze eisen zijn voor de visdetailhandel omschreven in een hygiënecode. In deze E-learning worden na een korte introductie de wettelijke eisen met betrekking tot voedselveiligheid uit de hygiënecode voor de Visdetailhandel op praktische wijze uitgelegd.

De E-learning kunt u in eigen tempo volgen, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen uw werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en na het behalen van de toets ontvangt u een certificaat.

Voor wie?

De E-learning ‘Hygiënecode voor de Visdetailhandel’ is bedoeld voor alle medewerkers in de visdetailhandel en inspecteurs binnen deze branche. Ook is de E-learning geschikt voor personen die behoefte hebben om de basiskennis op te doen van deze betreffende hygiënecode.

Inhoud

  • Besmettingsgevaren
  • Bouw en inrichting
  • Persoonlijke hygiëne en gezondheid
  • Afvalverwerking
  • Schoonmaak
  • Ongediertebestrijding
  • Inkoop, ontvangst en opslag
  • Bewerking en bereiding
  • Presentatie en verkoop
  • Beheersen, borgen en verbeteren van processen.

Koop deze E-learning