E-learning

Hygiënecode voor het Slagersbedrijf

max. 90 min

48,- (incl. BTW)

Verkoop uw vlees en vleesproducten volgens de gestelde voedselveiligheidseisen.

Ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt of verhandeld in Nederland moet zich houden aan de HACCP-regels. Of u nou een slagerij heeft of uw vleesproducten aanbiedt in een marktkraam, u dient zich aan een aantal eisen te houden. De eisen voor het Slagersbedrijf zijn omschreven in een hygiënecode. In de E-learning worden na een korte introductie de wettelijke eisen met betrekking tot voedselveiligheid uit de hygiënecode voor het Slagersbedrijf op praktische wijze uitgelegd.

De E-learning kunt u in eigen tempo volgen, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen uw werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en u ontvangt na afloop een certificaat.

Voor wie?

De E-learning ‘Hygiënecode voor het Slagersbedrijf’ is bedoeld voor alle medewerkers die werkzaam zijn in een Slagersbedrijf. De E-learning is ook geschikt voorinspecteurs binnen deze branche, die behoefte hebben om basiskennis op te doen over deze hygiënecode.

Inhoud

  • Besmettingsgevaren
  • Bouw en inrichting
  • Persoonlijke hygiëne en gezondheid
  • Afvalverwerking
  • Schoonmaak
  • Ongediertebestrijding
  • Inkoop, ontvangst en opslag
  • Bewerking en bereiding
  • Presentatie en verkoop
  • Beheersen, borgen en verbeteren van processen

Koop deze E-learning