E-learning

Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne

max. 60 min

48,- (incl. BTW)

Leer online veiliger en effectiever werken in productie-omgevingen

Elke medewerker is (mede)verantwoordelijk voor het toepassen en handhaven van het operationele HACCP- en hygiënesysteem. In de E-learning Voedselveiligheid wordt de toepassing van HACCP en hygiëne op een praktische manier vertaald voor de medewerkers van uw bedrijf. Na deze training zal de medewerker zich bewust zijn van de gevaren en risico’s met betrekking tot voedselveiligheid. Ook kunnen de HACCP-principes direct toegepast worden in de dagelijkse werkzaamheden.

Een groot voordeel van online trainingen is dat uw medewerkers de E-learning Voedselveiligheid wanneer en waar u maar wilt kunnen volgen. Iedereen in zijn of haar eigen tempo. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Voor wie?

De E-learning Voedselveiligheid is bedoeld voor productiemedewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP- en hygiënesysteem.

Inhoud

  • Voedselveiligheid en HACCP
  • Gevarencategorieën (chemisch, fysisch, microbiologisch, allergenen)
  • Besmetting van voedingsmiddelen
  • Basisprincipes micro-organismen
  • Basisvoorwaarden: persoonlijke hygiëne en bedrijfsinrichting
  • Introductie HACCP
  • Beheersing CCP’s
  • Food defense

Koop deze E-learning