E-learning

Naast open inschrijving, incompany en maatwerk trainingen bieden wij ook E-learning trainingen aan. Deze trainingen kunnen per stuk afgenomen worden. Zo kunnen werknemers individueel getraind worden, op een door u gewenste datum en locatie.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BK Opleidingen & Trainingen door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073 553 06 75.

Hoe werkt het

Als u zich inschrijft voor een E-learning uit ons aanbod ontvangt u binnen enkele dagen een code waarmee de training op elk gewenst moment gevolgd kan worden. De factuur ontvangt u per e-mail.

Daarnaast is het ook mogelijk ook een maatwerk E-learning af te nemen. Wij ontwikkelen dan voor uw een E-learning op maat of u kiest er voor de trainingen van uw organisatie zelf te ontwikkelen.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.