Digitaal opleiden

Door uw medewerkers te trainen via E-learning ondervinden zowel uw organisatie als de medewerkers verschillende voordelen. Maar wat zijn nu precies de voordelen? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

1

Uniek met dit systeem is dat u er voor kunt kiezen om zelf trainingen te ontwikkelen voor uw organisatie. U ontwerpt dan online uw eigen trainingen en vragen in de door u gekozen (huis)stijl. U kunt altijd zelf alle medewerkers beheren, uitnodigen en monitoren met één druk op de knop.

2

Medewerkers kunnen thuis of op het werk de training volgen. Zo hoeven zij geen tijd vrij te maken om op een andere locatie een klassikale training te volgen. Hiermee bespaart u eventuele reistijd en/of verblijfskosten.

3

Het volgen van E-learning trainingen is een snelle en efficiënte manier om kennis over te dragen. Medewerkers leren in een relatief kort tijdsbestek veel en doen snel nieuwe kennis op.

4

E-learning trainingen kunnen in meerdere talen worden aangeboden. Wanneer een bedrijf haar medewerkers wil laten trainen in een andere taal, leent E-learning zich hier uitstekend voor.

5

De inhoud van de E-learning training wordt in gedeeltes aangeboden. Per slide wordt er een onderwerp(en) besproken, hierdoor wordt de cursist niet overladen met informatie. Het merendeel van de onderwerpen wordt tussentijds getoetst om te toetsen of de opgedane kennis voldoende is.

6

Medewerkers kunnen zelf een moment kiezen waarop zij de E-learning training willen volgen. De cursist ontvangt een inlogcode waarmee zij zelf kunnen inloggen.

7

Het is mogelijk om de gehele training af te sluiten met een eindtoets waarbij er automatisch een certificaat wordt gegenereerd.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.