Virtual Reality

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, Virtual Reality meer dan een miljoen!

Virtual Reality: een virtuele of gesimuleerde werkelijkheid. Een mooie nieuwe ontwikkeling binnen ons portfolio met eindeloze mogelijkheden! Ziet u het al voor u? Een uitzendkracht die voordat hij de eerste keer bij u op locatie komt de productie al heeft gezien? Weet waar hij zijn werkkleding kan ophalen en wat de belangrijke punten in de productielocatie zijn? Wij maken dat mogelijk met Virtual Reality!

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BK Opleidingen & Trainingen door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073 553 06 75.

Mogelijke toepassingen

  • Introductie van uitzendkrachten
  • CCP training “off the job”
  • De perfecte resultaten van uw inspectieronde
  • Promotietour/rondleiding door uw bedrijf

De VR opnames bekijken met een VR bril of gewoon met laptop, tablet of telefoon. De virtuele tours zijn makkelijk te integreren in ons E-learning systeem binnen CareNet. Zo worden E-learnings interactiever en krijgen de cursisten de beste leerervaring.

In onderstaande voorbeelden ervaart u een VR E-learning. Bekijk de beelden en waan u even op een andere locatie. Het is handig om nadat u op de playbutton heeft geklikt, op het pijltje linksonderin het scherm te klikken. U opent hiermee de fullscreen mode en zo ervaart u de VR op zijn beste.

Landgoed Zonheuvel

Ontdek hoe onze trainingslocatie Landgoed Zonheuvel eruit ziet!

CCP metaaldetectie

Voorbeeld training bij Mettler Toledo in Den Bosch ter uitbreiding van de training CCP metaaldetectie.

Schoonmaken

Ontdek hoe u cursisten kunt leren hoe ze schoon moeten maken. Met deze training lopen zij door een nieuwe omgeving heen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.