Industrie

Om te voldoen aan de wetgeving, de wensen van de klant en verschillende standaarden is het trainen van medewerkers noodzakelijk. Ongeacht welke trainingsvorm u kiest, de wensen en de leerbehoeften van uw organisatie staan centraal. Door middel van een intake stellen onze trainers de behoeften en de te bereiken doelen vast. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw medewerkers te trainen.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BK Opleidingen & Trainingen door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073 553 06 75.

Trainen op eigen locatie
Als u een grotere groep met medewerkers tegelijk wilt trainen, sluiten incompany trainingen op deze behoefte aan. Er wordt uw medewerkers een vaste training of een training op maat aangeboden die plaatsvindt op een door u gekozen locatie.

Combinatie van digitaal en klassikaal leren
Met blended learning wordt digitaal individueel trainen gecombineerd met klassikale trainingen. Zo traint iedere medewerker op zijn eigen niveau, tempo en onderwerp. Iedere medewerker krijgt een eigen leerdoelstelling met opdrachten voor op de werkvloer.

Digitaal opleiden
Train medewerkers digitaal op een door u gewenste locatie en tijd, zonder belangrijke productieprocessen te hoeven onderbreken. U kunt de trainingen zelf ontwerpen en beheren, uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen.

Continu en compleet opleidingsplan
Een meerjarenplan om kennis van medewerkers op te frissen en nieuwe medewerkers te trainen? Met een continu en compleet (digitaal) opleidingsplan voor uw organisatie kunt u op elk gewenst moment aantonen wie welke training heeft gevolgd en met welk resultaat.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.