Een kijkje in de dag van Daniël Hofman

Benieuwd hoe een dag van onze trainers er uit ziet? Kijk mee met de dag van Daniël Hofman.

In de ochtend start ik vaak vanuit huis, om niet eindeloos in de file te staan. Ik werk dan eerst een paar uur thuis om vervolgens naar kantoor te gaan.

Als ik op kantoor ben tref ik de laatste voorbereidingen voor de aankomende trainingen. Denk aan hand-outs uitprinten, mappen maken, certificaten printen en werkopdrachten uitprinten. Omdat ik niet dagelijks op kantoor moet ik altijd goed plannen en werk ik alvast vooruit voor andere trainingen.

Op de foto zie je alle materialen die ik gebruik bij het geven van een training; hand-outs, cursusmappen, flyers, pennen, schrijfblokken, spelmateriaal en opdrachten.

Het is tijd om in de auto te stappen om een training te gaan geven. Aangezien ons werkgebied heel Nederland is, zitten we regelmatig in de auto. Er zijn weken dat ik 400 km in een week rijd, maar er zitten soms ook weken van 800 tot 1.000 km tussen. Heel veel afwisseling dus.

 

Eenmaal aangekomen bij de klant start ik met de inhouse training. Het onderwerp is vandaag de verschillen tussen BRC 7 en BRC 8. De locatie waar we de trainingen geven varieert. Meestal krijgen we een vergaderruimte tot onze beschikking, maar ik heb ook trainingen gegeven in een productiekantoor en in een kerkzaal. Na deze training rijd ik weer richting huis om aan mijn avond te beginnen. Morgen weer een nieuwe dag!

Lijkt het jou ook leuk om aan de slag te gaan als trainer? Dat komt goed uit, want we hebben een hele leuke vacature open staan. Bekijk hier de vacature.