Nieuw: training Hygiëne & Biosecurity volgens Poultry Passport

BK Opleidingen & Trainingen is de eerste in Nederland met trainingen geaccrediteerd door Poultry Passport. Onder andere de training Hygiëne & Biosecurity is toegevoegd aan het trainingsaanbod. Poultry Passport is een Britse veiligheidsnorm voor trainingen in de pluimvee industrie. Het is geen verplichte norm, maar kan door afnemers (bijvoorbeeld TESCO stelt deze training verplicht) wel geëist worden van pluimveebedrijven met een Britse afzetmarkt.

De laatste richtlijnen
Het is van belang om hygiënisch te werk te gaan in de pluimvee industrie. Bij slechte hygiëne kunnen zich gemakkelijker ziektes verspreiden, dit kan uiteindelijk gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid. Een goede biosecurity zorgt ervoor dat er voldoende preventieve maatregelen genomen worden om overdraagbare, besmettelijke ziekten te voorkomen. Met de Poultry Passport Hygiëne en Biosecurity training van BK Opleidingen & Trainingen zorgt u ervoor dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de laatste richtlijnen en ontwikkelingen op het gebied van hygiëne en biosecurity.

Een onderdeel van Poultry Passport
Het Poultry Passport heeft veel verschillende onderdelen. Hygiëne & Biosecurity is er daar één van. Tijdens deze training zult u in gaan op hygiëne en biosecurity binnen uw bedrijf. Er wordt ingegaan op de uitrusting en apparatuur om hygiënisch te werken, de procedures voor een hygiënische werkplek, de kwetsbaarheidsanalyse en nog vele andere onderwerpen.

Laagdrempelig
De training Hygiëne & Biosecurity volgens het Poultry Passport wordt alleen incompany aangeboden. Zo hoeven uw medewerkers niet speciaal af te reizen naar een opleidingslocatie. Dit maakt het laagdrempeliger voor de medewerkers om deel te nemen aan deze training. Voordat we aan de training beginnen vindt er een intake op locatie plaats. Hierin gaan we in gesprek over uw bedrijfsspecifieke situatie, zodat we daar op in kunnen spelen tijdens de training.

Benieuwd naar onze Poultry Passport training? Bekijk dan ons trainingsaanbod. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de training.