Nieuws

BK_logo_trainingen_DEF-01 Prolongatie Cedeo-erkenning

18-07-17

BK Opleidingen & Trainingen heeft zich voor de komende twee jaar opnieuw verzekerd van Cedeo-erkenning! Dit houdt in dat onze opdrachtgevers ‘tevreden tot zeer tevreden’ zijn over de geleverde dienstverlening, de samenwerking met onze organisatie en de behaalde resultaten.

 Blog 5 E-learning voor generatie Y

13-06-17

Generatie Y is een snel lerende generatie die gewend is aan het online bestaan. Ze zijn eerder geneigd te wisselen van baan en het is dan ook belangrijk om hen aan het bedrijf te binden en te investeren in hun ontwikkeling.

Lees meer

 002_17006_BKZ Banner Summer Course_955 x 441_004_zonderknop BK Summer course

06-06-17

Tijdens de warme zomerdagen je kennis opfrissen? Neem dan op 11, 12 en 13 juli deel aan de BK Summer course.

Lees meer

Blog 5 Voordelen van trainen e-learning

07-03-17

Door uw medewerkers te trainen via e-learning ondervinden zowel uw organisatie als de medewerkers verschillende voordelen. Maar wat zijn nu precies de voordelen? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Bekijk het overzicht met voordelen

 nieuws-crisismanagement Trainingen crisismanagement

28-11-16

In 2017 hebben we weer een mooi programma met open inschrijving trainingen. Voor het eerst bieden we ook trainingen aan op het gebied van crisismanagement.

Bekijk de trainingsagenda

 BK T ET Nieuwe training Additievenwetgeving

14-07-16

Vanaf heden bieden we een nieuwe training aan op het gebied van etiketteren, namelijk de training Additievenwetgeving. De eerste training staat op 11 november gepland.

Schrijf je nu in!

 Peijnenburg “Een goede opfrisser op alle niveaus”

20-06-16

Jacqueline Kroezen (hr-adviseur bij Peijnenburg) vertelt over haar ervaring met BK Opleidingen & Trainingen. Peijnenburg liet de training Voedselveiligheid dit jaar door hen verzorgen.

Lees het gehele artikel

 20160602 Groepsfoto tweede lichting x kein Tweede lichting mbo opleiding van start!

31-05-16

Afgelopen donderdag 26 mei is de tweede lichting van de mbo opleiding Kwaliteitsmedewerker van start gegaan. Wij wensen de studenten veel succes!

Lees meer over deze opleiding

 training-fssc-22000 Extra training Communicatie voor Kwaliteitsmanagers

24-05-16

Vanwege aanhoudende interesse wordt er op vrijdag 22 juli een extra training Communicatie voor Kwaliteitsmanagers verzorgd.

Schrijf je in voor deze training

 E-learning 269x145 E-learning in het Pools

11-04-16

Om productiemedewerkers te trainen op het gebied van voedselveiligheid bieden wij nu ook de e-learning trainingen ‘Reiniging en desinfectie’ en ‘Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne’ aan in het Pools.

Bekijk het gehele e-learning aanbod

 BK T ET Extra training Etikettering

03-03-16

Wegens grote vraag hebben wij een extra training Etikettering ingepland op donderdag 15 september. Deze training etiketteren geeft u inzicht in het doel, het nut en de wettelijke verplichting van het etiketteren van levensmiddelen.

Schrijf je in voor deze training

 training microbiologie basis Extra training Microbiologie gevorderd

22-02-16

Om extra inzicht te bieden op gebied van Microbiologie bieden wij als aanvulling op de training Microbiologie basis een extra training Microbiologie gevorderd aan op 10 mei.

Schrijf je in voor deze training

 E-learning 269x145 Nieuwe e-learning: Reiniging en desinfectie

01-02-16

Vanaf heden bieden we ook de e-learning Reiniging en desinfectie aan. In deze online training leer je hoe je veilig omgaat met reiniging en desinfectiemiddelen en hoe reinigen en desinfecteren in de praktijk wordt toegepast.

Lees meer over de e-learning Reiniging en desinfectie

 BK_logo_trainingen_DEF-01 Tweede lichting mbo 4 opleiding Kwaliteitsmedewerker

21-01-16

In mei start een tweede lichting aan de mbo 4 opleiding Kwaliteitsmedewerker. Er zijn nog enkele plekken vrij dus inschrijven is nog mogelijk!

Lees meer over de opleiding

 E-learning 269x145 Demo e-learning

08-01-16

Geïnteresseerd in onze e-learningen maar wilt u graag eerst een voorproefje zien voordat u een training aanschaft? Het is vanaf nu mogelijk een demo e-learning aan te vragen.

Vraag een demo e-learning aan

 training-fssc-22000 Tot wel 50% aan subsidie voor trainen van medewerkers

15-10-15

Door middel van een subsidieregeling is het voor bedrijven in Noord-Brabant mogelijk om enkele medewerkers een training te laten en vervolgens 50% van de kosten terug kunnen krijgen van de provincie.

Lees meer over de voorwaarden

 IMG_3393 website Mbo opleiding Kwaliteitsmedewerker van start!

29-09-15

Vandaag is in samenwerking met SVO de mbo4 opleiding Kwaliteitsmedewerker echt van start gegaan met de eerste les! De opleiding is bedoeld voor medewerkers die werken binnen de kwaliteitsdienst en die meer willen leren over kwaliteitssystemen en –controles en het uitvoeren van audits.

Lees meer over de opleiding

 training microbiologie basis Nieuw: Microbiologie voor gevorderden

10-08-15

Er is een nieuwe training toegevoegd aan ons aanbod van open inschrijving trainingen: Microbiologie voor gevorderden. Deze training gaat in op microbiologisch onderzoek toepasbaar voor uw bedrijf. De eerste training vindt plaats op 16 oktober.

Schrijf je in voor de training

 E-learning 269x145 BK Trainingen biedt nu ook e-learning trainingen aan

24-07-15

BK Trainingen biedt nu ook e-learning trainingen. Door e-learning kan iedere medewerker op elk gewenst tijdstip een online training volgen. Middels e-learning kan dat zonder de voor u zo belangrijke processen te onderbreken, en tegelijkertijd voldoet u aan de gestelde wettelijke en interne eisen.

Bekijk ons aanbod