Opleidingsplan

Van het opleiden van nieuwe medewerkers tot het opfrissen en onderhouden van kennis bij vaste medewerkers. Wij kijken naar wat de medewerker op welk moment nodig heeft. Met onze kennis en ervaring kunnen wij samen met u een persoonlijk opleidingsplan voor één enkele medewerker maken of een gericht en compleet opleidingsplan voor de gehele organisatie. Dat scheelt veel tijd, geld en energie.

Persoonlijk opleidingsplan

Uw ambitie is om uzelf verder te ontwikkelen binnen de kwaliteitszorg. BK Opleidingen en Trainingen biedt u een geheel vrijblijvende intake aan waarmee we uw opleidingsbehoefte in kaart brengen. Ongeacht uw instapniveau maken we een plan waarmee u verder komt. Hieruit volgt een aanbieding van verschillende cursussen en trainingen afgestemd op uw persoonlijke situatie. Eventueel kunt u op de werkplek gecoacht worden door een ervaren projectmanager.

Compleet continu en digitaal opleidingsplan voor de gehele organisatie

Via een beveiligde digitale omgeving kunt u het gehele opleidingsplan van uw organisatie beheren; wij nemen alle registraties van u over. In het overzicht van uw medewerkers wordt slim aangegeven wie welke training(en) heeft afgerond, wanneer en met welk resultaat. Tevens heeft u beschikking over een competentiematrix en visuele planning. U heeft dus direct inzicht in de competenties, afgeronde en de nog te volgen trainingen van elke medewerker. Op deze wijze kunnen medewerkers op basis van competenties op functies ingedeeld worden. Bovendien kunt u deze matrix per individuele medewerker aanvullen met trainingen en cursussen zodat er een meerjarenplan ontstaat.

Tevens kan input vanuit bijvoorbeeld persoonlijke ambities of functioneringsgesprekken in het continu opleidingsplan worden vastgelegd.

Het trainingsaanbod

Voor zowel het persoonlijke als digitale opleidingsplan geldt altijd dat de wensen en leerbehoeften van u als klant het uitgangspunt zijn. Hierbinnen zijn vrijwel alle onderwerpen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit mogelijk, altijd op het door u gewenste niveau.

Voor meer informatie over het persoonlijke of continue opleidingsplan, of wat BK Opleidingen & Trainingen voor uw organisatie kan betekenen, kunt u contact opnemen via 073 553 06 75 of via het contactformulier.