Opleidingsplan

Van het opleiden van nieuwe medewerkers tot het opfrissen en onderhouden van kennis bij vaste medewerkers. Wij kijken naar wat de medewerker op welk moment nodig heeft. Met onze kennis en ervaring kunnen wij samen met u een persoonlijk opleidingsplan voor één enkele medewerker maken of een gericht en compleet (digitaal) opleidingsplan voor de gehele organisatie. Dat scheelt veel tijd, geld en energie.

Voor zowel het persoonlijke als continue (digitale) opleidingsplan geldt altijd dat de wensen en leerbehoeften van u als klant het uitgangspunt zijn. Hierbinnen zijn vrijwel alle onderwerpen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit mogelijk, altijd op het door u gewenste niveau.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het persoonlijke of continue opleidingsplan, of wat BK Opleidingen & Trainingen voor uw organisatie kan betekenen, kunt u contact opnemen via 073 553 06 75 of via het onderstaande contactformulier.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.