Over BK Opleidingen & Trainingen

BK Opleidingen & Trainingen biedt als gerenommeerd trainingspartner een compleet opleidingsplan op maat aan voor uw medewerkers. Of u nu de kennis bij vaste medewerkers up-to-date wilt houden of nieuwe medewerkers wilt opleiden, u kunt bij ons terecht voor zowel losse trainingen maar ook voor een compleet opleidingsplan voor het gehele bedrijf. 

Onze trainers zijn allemaal werkzaam bij Bureau voor Kwaliteitszorg, dé vooraanstaande en landelijk georiënteerde dienstverlener in kwaliteit en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie en aanverwante sectoren. Wij hebben hierdoor dagelijks te maken met vraagstukken over onder andere HACCP, BRC, FSCC 22000 of IFS. Door onze praktijkgerichte aanpak weten wij als geen ander wat de belangrijke onderwerpen zijn op de werkvloer en aan welke (klant)eisen bedrijven moeten voldoen.

BK Opleidingen & Trainingen is onderdeel van Normec Foodcare (voorheen Care for Food Group). Deze bestaat uit 230 medewerkers met een team van ruim 50 kwaliteitsmanagers en levensmiddelentechnologen op hbo- en wo-niveau. Wij werken samen met Bureau voor Kwaliteitszorg, MicroCare Laboratorium, CareNet Online QA Software, Normec Label & Specifications en Normec Sensory.

Kernwaarden

De ontwikkeling van professionals in de voedingsindustrie staat bij ons voorop. Daarbij hechten wij waarde aan de volgende kernwaarden:

Onze trainers

Sjoerd medewerker BK Opleidingen en Trainingen

Sjoerd Remmers

Teamleider & allround trainer

lidewij trainer bk opleidingen en trainingen

Lidewij van den Broeck

Allround trainer

ann trainer bk opleidingen en trainingen

Jo-Ann Parabirsing

Allround trainer

Daniël Hofman medewerker BK Opleidingen en Trainingen

Daniël Hofman

Allround trainer

aldo trainer bk opleidingen en trainingen

Aldo Evers

Trainer Microbiologie

rianne trainer bk opleidingen en trainingen

Rianne Bil

Trainer etikettering

mark trainer bk opleidingen en trainingen

Mark Rozema

Trainer etikettering

Cedeo-erkenning

BK opleidingen en trainingen cedeo erkend logo

Bureau voor Kwaliteitszorg is Cedeo erkend. Dit houdt in dat het overgrote deel van onze opdrachtgevers ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de geleverde dienstverlening, de samenwerking met onze organisatie en de behaalde resultaten. Deze score is opgebouwd uit meerdere interviews met klanten van de incompany trainingen over de tevredenheid van het totale trainingstraject.

Samenwerking met SVO

BK opleidingen en trainingen svo logo

Bureau voor Kwaliteitszorg (BK) en SVO vakopleiding food bundelen hun krachten en werken samen op het gebied van trainingen voedselveiligheid en kwaliteitszorg in de voedingsindustrie. Uitgangspunt van de samenwerking is dat beide organisaties werken vanuit hun eigen specialisme en dat ze gezamenlijk een compleet assortiment van trainingen aanbieden voor bedrijven in de voedingsindustrie.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.