Persoonlijk opleidingsplan

Uw ambitie is om uzelf verder te ontwikkelen binnen de kwaliteitszorg.
BK Opleidingen & Trainingen biedt u een geheel vrijblijvende intake aan waarmee we uw opleidingsbehoefte in kaart brengen.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BK Opleidingen & Trainingen door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073 553 06 75.

Ongeacht uw instapniveau maken we een plan waarmee u verder komt. Hieruit volgt een aanbieding van verschillende cursussen en trainingen afgestemd op uw persoonlijke situatie. Trainingen kunnen ook online gevolgd worden in de vorm van E-learning. Eventueel kunt u op de werkplek gecoacht worden door een ervaren projectmanager.

Op deze wijze is het ook mogelijk om een persoonlijk opleidingsplan voor één enkele medewerker samen te stellen. Samen met u en uw medewerker kunnen we op basis van ambities en competenties het leervraagstuk in kaart brengen

Meer informatie over een persoonlijk opleidingsplan?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.