Professionals

Wilt u nieuwe kennis op doen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid? Of wilt u uw kennis opfrissen? U kunt bij ons terecht voor zowel open inschrijving trainingen, E-learning trainingen en opleidingen. Wij kunnen ook samen met u een persoonlijk opleidingsplan samenstellen.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BK Opleidingen & Trainingen door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073 553 06 75.

Open inschrijving trainingen

Door het jaar heen hebben wij meerdere open inschrijving trainingen gepland. Samen met andere cursisten verdiept u zich in het onderwerp van de training. De trainingen vinden plaats op een vast moment op een van onze trainingslocaties.

Digitaal trainen

U wilt trainen wanneer het u uit komt? Dan biedt E-learning hiervoor een oplossing. Onze E-learningen zijn per stuk aan te schaffen. Zo kunt u digitaal en op het moment dat het u uitkomt uw kennis vergroten.

Opleiden

Wilt u de stap maken naar kwaliteitsmedewerker? Met onze mbo4 Kwaliteitsmedewerker bereidt u zich voor op het werken op de kwaliteitsafdeling binnen uw organisatie.

Ontwikkelplan

U wilt uzelf continu blijven ontwikkelen. Hierbij kan het behulpzaam zijn om een ontwikkelplan of opleidingsplan op te stellen. Onze trainers ondersteunen u hier graag bij. Samen vormen jullie een plan met een combinatie van verschillende trainingsvormen.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.