Training

BK Opleidingen & Trainingen is al jarenlang een gerenommeerd trainingspartner. Onze docenten hebben al vele trainingen met succes gerealiseerd binnen de levensmiddelenindustrie. U kunt bij ons terecht voor zowel open inschrijving trainingen als incompany trainingen die wij op maat maken voor elke bedrijfssituatie.

Open inschrijving 

Met onze trainingen willen we graag laten zien wat BK Opleidingen & Trainingen kan betekenen voor uw carrière in de voedingsmiddelenindustrie. De onderwerpen van de cursussen van BK Opleidingen & Trainingen lopen uiteen van voedselveiligheid en kwaliteitszorg, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Ook bieden we cursussen op verschillende niveaus binnen ons trainingsaanbod.

De kosten per deelnemer bedragen € 295 voor de trainingen van een dagdeel en € 425 voor de trainingen van een hele dag. Deze bedragen zijn inclusief koffie of thee en een studiemap. Bij de trainingen van een dag bieden wij u uiteraard ook een geheel verzorgde lunch aan. Onze trainingen geven wij in op een locatie in het midden van het land (Doorn of Houten).

Als uw organisatie meerdere deelnemers heeft voor dezelfde training, krijgt elke tweede, derde en volgende deelnemer een korting van 8% op het deelnamebedrag. Bekijk het complete trainingsaanbod of de trainingsbrochure.

Incompany

U kunt er ook voor kiezen om uw medewerkers incompany te trainen. Alle trainingen uit ons trainingsaanbod kunnen wij inhouse verzorgen. Medewerkers hoeven dan niet naar een andere locatie en u kunt de datum zelf bepalen. Voor een groep van vijf personen is het al erg interessant om een incompanytraining te geven. Wij maken graag een passend voorstel.

Maatwerk

Heeft u liever een training gericht op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers? Of een meerdaags trainingsprogramma? Dan staan wij u graag te woord om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Bij maatwerktrainingen denkt de trainer met u mee bij het vaststellen van de leerdoelen en resultaten die u wilt bereiken met de training. U bent hiermee verzekerd dat deze optimaal aansluiten op uw wensen.

Wij kunnen een training ook aanbieden als e-learning met een theoriedeel en een online toets met certificaat.

Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met 073 553 06 75 of vul het contactformulier in.