Etiketteren voor de Amerikaanse markt – NIEUW

19 september 2019

1 dagdeel

295,- (excl. BTW)

Wettelijke eisen voor etiketteren volgens de Amerikaanse wetgeving

Europese retailers en producenten van levensmiddelen vinden steeds vaker de weg naar Amerika. De Amerikaanse wetgeving op het gebied van levensmiddelenetikettering verschilt nogal van de Europese etiketteringsregels. Wilt u gaan exporteren naar de Verenigde Staten dan is het een hele uitdaging om uw etiketten aan de geldende normen en wetgeving te laten voldoen.
Deze training vergroot het inzicht in de verschillen tussen de Europese en de Amerikaanse wetgeving op het gebied van het etiketteren van voorverpakte levensmiddelen. De deelnemers krijgen handvatten om etiketten te ontwerpen die voldoen aan deze wetgeving. Daarnaast is het mogelijk om specifieke vragen vooraf te stellen zodat deze tijdens de training behandeld kunnen worden.

Voor het volgen van de training is het handig om zelf een laptop mee te brengen.

Naast deze training verzorgen wij ook de mogelijkheid om een training tot Preventive Controls Qualified Individual (PCQI) te volgen.

Voor wie?

De training is geschikt voor medewerkers en managers die de verantwoordelijkheid hebben voor het opstellen, ontwikkelen en controleren van verpakkingen en etiketten voor producten voor de Amerikaanse markt. Denk hierbij aan kwaliteitsmanagers en -medewerkers, productmanagers en productontwikkelaars.

Insturen etiket

Heeft u specifieke vragen over een etiket die u graag wilt behandelen tijdens de training? Stuur deze dan uiterlijk een week vóór de training naar info@normeclabel.com (onder vermelding van ‘training Etiketteren Amerikaanse markt’). De trainer kan dan uw vraag tijdens de training behandelen.

Inhoud

  • Verschillen en overeenkomsten etiketteringswetgeving Europa/Amerika
  • Praktijkvoorbeelden
  • Beoordeling van / vragen

Inschrijven

  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.