HACCP voor HACCP-teamleden

14 november 2019

1 dag

425,- (excl. BTW)

Met het gehele team op weg naar een hoger kwaliteitsniveau

Met de ontwikkelingen op het gebied van voedselveiligheid blijft ook uw kwaliteitssysteem continu in beweging. Binnen uw bedrijf is het HACCP-team aangesteld om het kwaliteitssysteem te actualiseren. De kennis van het HACCP-team moet daarom op peil blijven. Deze training zorgt ervoor dat de teamleden alle nodige kennis en vaardigheden in huis hebben voor een optimale toepassing van het kwaliteitssysteem.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor HACCP-teamleden en leidinggevenden.

Inhoud

  • Verantwoordelijkheden van het HACCP-team
  • HACCP en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving
  • Productaansprakelijkheid
  • Chemische, microbiologische en fysische besmettingen
  • Gevaren- en risicoanalyse
  • Beheersen, verifiëren en valideren van het HACCP-systeem en de CCP’s
  • Corrigerende en preventieve maatregelen
  • Praktijkopdracht(en)

Inschrijven