IFS Food

16 januari 201928 maart 201910 mei 201927 september 201919 december 2019

1 dagdeel

295,- (excl. BTW)

Vertaling van de IFS-norm naar de praktijk van uw bedrijf

De voedselveiligheidsnorm IFS wordt steeds verder aangescherpt. Voor veel bedrijven wordt het daardoor steeds moeilijker om aan de eisen te (blijven) voldoen. Het is een hele kunst om IFS eisen toe te passen op een manier die in de praktijk werkbaar en haalbaar is.

Tijdens deze training wordt ingegaan op de belangrijkste IFS-onderwerpen en hoe deze vertaald kunnen worden naar de praktijk. U hoort hoe u concreet en realistisch met de IFS-norm kunt omgaan binnen uw bedrijf, zodat u de certificering met vertrouwen tegemoet kunt zien.

De nieuwe versie (IFS Food versie 7) wordt binnenkort verwacht. IFS gaat de huidige versie 6 herzien zodra het nieuwe GFSI Guidance Document versie 7 is gepubliceerd.

Voor wie?

Medewerkers en managers van een kwaliteitsafdeling, leidinggevenden in de levensmiddelensector.

Inhoud

  • Herkomst en achtergrond van IFS
  • Belangrijkste IFS-eisen
  • Impact in de praktijk
  • Interpretaties en valkuilen
  • Praktische toepassing IFS binnen uw bedrijf
  • Certificering IFS
  • Praktijkopdracht
  • Zodra bekend: Verschillen IFS food versie 6 / versie 7
  • Aanpassingen in het auditprotocol

Inschrijven