Introductie kwaliteitsmedewerker

3 september 2019

1 dag

425,- (excl. BTW)

Snel wegwijs in het kwaliteitsvak

Medewerkers van een voedingsmiddelenbedrijf hebben dagelijks te maken met kwaliteit en zijn daarom vaak geïnteresseerd in kwaliteit. Kwaliteit is de basis van een goed product. Het komt regelmatig voor dat medewerkers doorstromen naar een functie binnen de kwaliteitsafdeling. Ervaring in de productie of administratie is dan waardevol, maar soms nèt niet voldoende om soepel de overstap te maken naar de nieuwe functie. In deze training doen deelnemers de nodige informatie en basiskennis op om aan de slag te gaan als kwaliteitsmedewerker. Ook leert u praktische vaardigheden die in de dagelijkse werkzaamheden van pas zullen komen.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor alle (nieuwe) medewerkers van de kwaliteitsafdeling.

Inhoud

  • Het kwaliteitssysteem
  • Voedselveiligheid, HACCP en hygiëne
  • Inleiding microbiologie
  • Procesbeheersing en controles
  • Specificaties en receptuurbeheer
  • Rol van de kwaliteitsdienst
  • Basisvaardigheden communicatie
  • Valkuilen
  • Praktijkopdrachten

Inschrijven