Introductie levensmiddelenchemie – NIEUW

6 september 2019

1 dagdeel

295,- (excl. BTW)

Snel wegwijs in de levensmiddelenchemie.

Medewerkers van kwaliteitsafdelingen zijn medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van een product. Dit is onder andere afhankelijk van de chemische samenstelling en mate van bederf. In deze training wordt de basis gelegd om de chemische waarden en/of veranderingen in uw product beter te begrijpen. Welke chemische mogelijkheden bieden additieven? Welke wettelijke eisen worden er op dit gebied aan uw product gesteld? In deze training doen deelnemers de nodige praktische basiskennis op om chemisch onderzoek beter te begrijpen. Ook leert u enkele praktische vaardigheden, die in de dagelijkse werkzaamheden van pas kunnen komen.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor alle (nieuwe) medewerkers van de kwaliteitsafdeling. De training is op mbo4 niveau.

Inhoud

  • Productgroepen op basis van chemische samenstelling
  • KEV: koolhydraten, eiwitten, vetten
  • Voedingswaarde
  • Wetgeving
  • Functies en structuren van bestanddelen
  • Additieven
  • Synergi├źn

Inschrijven