Introductie werken met BRC

6 juni 2019 6 december 2019

1 dagdeel

295,- (excl. BTW)

Vertaling van de BRC-norm naar de praktijk van uw bedrijf

Met de GFSI goedgekeurde BRC standaard garandeert u de voedselveiligheid van uw producten. Het toepassen van deze norm voor uw managementsysteem is een hele uitdaging.

Tijdens deze training gaat onze ervaren trainer in op de belangrijkste BRC-onderwerpen in en leert u hoe u deze kunt vertalen naar de praktijk. U hoort hoe u concreet en realistisch met de BRC-norm kunt omgaan binnen uw bedrijf, zodat u de certificering met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Voor wie?

Medewerkers en managers van een kwaliteitsafdeling, leidinggevenden in de levensmiddelensector.

Inhoud

  • Herkomst en achtergrond van BRC
  • Belangrijkste BRC-eisen
  • Impact in de praktijk
  • Interpretaties en valkuilen
  • Praktische toepassing BRC binnen uw bedrijf
  • Certificering BRC
  • Praktijkopdracht
  • Verschillen BRC versie 7 / versie 8
  • Aanpassingen in het auditprotocol

Inschrijven