ISO 22000

12 april 2019

1 dagdeel

295,- (excl. BTW)

Maak een effectieve vertaalslag naar de nieuwe ISO 22000 – 2018

Als producent in de voedselketen, is de kans groot dat u te maken krijgt met de ISO 22000 kwaliteitsnorm. Door veranderingen in wet- en regelgeving en aanscherpingen van kwaliteitsnormen wordt ook de ISO 22000 norm herzien. In juni 2018 is er een hernieuwde versie van de ISO 22000 uitgekomen. Tijdens deze training leert u welke wijzigingen zijn doorgevoerd en wat dat voor uw bedrijf betekent. U krijgt handvatten hoe u deze wijzigingen concreet kan vertalen en toepassen in uw kwaliteitshandboek en de rest van uw organisatie. Na deze training heeft u duidelijk voor ogen wat er van uw bedrijf wordt verwacht als u tegen deze norm geauditeerd wordt.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers en managers van de kwaliteitsafdeling. Ook is deze training interessant voor leidinggevende binnen de levensmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, catering en andere bedrijven in de voedselketen die met een ISO 22000-systeem werken. Aangezien de ISO 22000 de basis vormt voor de FSSC 22000 kan het voor bedrijven welke volgens deze norm gecertificeerd zijn ook raadzaam zijn om zich alvast te verdiepen in de nieuwe ISO 22000 norm.

Inhoud

  • Herkomst en achtergrond van ISO 22000
  • Belangrijkste wijzigingen in de ISO 22000 versie 2018
  • Impact in de praktijk
  • Interpretaties en valkuilen
  • Praktische toepassing van wijzigingen ISO 22000 binnen uw bedrijf

Inschrijven

  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.