Praktijkgerichte opleidingen Lean Six Sigma bij BK Opleidingen & Trainingen

BK Opleidingen & Trainingen vertaalt de Lean Six Sigma theorie naar de praktijk 

In het kort

De opleidingen Lean Six Sigma zijn praktijkgerichte trainingen om direct een start te kunnen maken met procesverbetering binnen de eigen organisatie. Tijdens de Lean Six Sigma Green Belt training leert u hoe u problemen in processen kunt herkennen, bestuderen en reduceren of helemaal elimineren met behulp van de DMAIC verbeterstructuur (Define, Measure, Analyze, Improve, Control). De Lean Six Sigma Orange Belt training stelt u in staat verbetermogelijkheden te signaleren en zelf actief bij te dragen aan het verbeterproces.

Certificaat

Voor de opleidingen Lean Six Sigma maakt BK Opleidingen & Trainingen gebruik van trainingsmateriaal van de International Association for Six Sigma Certification. Tijdens de trainingen vergaren uw medewerkers kennis van Lean Six Sigma en leren ze hoe ze die meteen in de praktijk kunnen toepassen.

Voor wie?

De opleidingen Lean Six Sigma bij BK Opleidingen & Trainingen zijn bedoeld voor medewerkers en managers van een kwaliteitsafdeling, projectleiders, operators en teamleiders in de levensmiddelensector die hun processen willen verbeteren.