Blended learning

Bij BK Opleidingen & Trainingen kiezen we er voor om op verschillende manieren kennis aan te bieden. Het is bewezen dat het talent van cursisten effectiever wordt ontwikkeld als blended learning wordt toegepast.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BK Opleidingen & Trainingen door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073 553 06 75.

Wat is Blended learning

Blended learning is een combinatie van face-to-face onderwijs en een elektronische vorm van leren. Via E-learning wordt eventuele voorkennis van de cursist vooraf geactiveerd en wordt kennis gemaakt met de (onbekende) begrippen. Onder begeleiding van één van onze trainers wordt vervolgens in een klassikale training met meerdere cursisten ingegaan op de specifieke leervragen. De kennis wordt daarna toegepast door het uitvoeren van bedrijfsspecifieke en praktijkgerichte oefeningen op de werkplek van de cursist.

Lees ook het artikel ‘BK Opleidingen & Trainingen past blended learning toe‘.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Gedurende kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.